Titel
TFE
Beskrivelse

Testmiljøet for alle toldsystemer vil være utilgængelig i dag tirsdag den 9. april 2019 klokken 10:30-13:00 på grund af opdateringer.

Situationen vedrørende Brexit No deal er fortsat uafklaret.
Men for at give virksomheder mulighed for at teste ændringer ved Brexit No Deal, er ændringerne blevet lagt på Test for Erhvervslivet (TFE) tidligere i dag.

Virksomheder bedes være opmærksom på:
- At der i forbindelse med servicevinduet vil være opdatering af klienterne til brugerne af onlinedelen af Import og e-Eksport, hvilket for virksomheder med eksempelvis Citrix vil kræve central download heraf.
- At adgang til de opdaterede klienter - både til Test for Erhvervslivet og Produktion - allerede nu - Citrix-administratorer med flere - kan rekvireres ved henvendelse til servicedesk@toldst.dk. De opdaterede klienter vil dog først virke efter udlægning.

Såfremt Brexit No Deal ikke bliver til noget fredag den 12. april 2019 vil der blive orienteret nærmere på Driftsstatus.
Hvis ændringerne rulles tilbage på Test for Erhvervslivet skal virksomheder med eksempelvis Citrix være opmærksom på, at de så skal rulle tilbage til tidligere version (alternativ kan tidligere version rekvireres ved henvendelse til servicedesk@toldst.dk). Samtidig skal eventuel forberedt Citrix til Produktion fjernes.

The Test environment for all danish customs systems will be unavailable today, Tuesday the 9th of April, 10:30-13:00 for system updates.

Dags dato
09 Apr 2019 09:50
Status
Planlagt nedlukning
Dato for klarmelding
09 Apr 2019 13:00