Dato for offentliggørelse
01 Nov 2017 14:23
Landsdel
Odense
Resumé

Som ny iværksætter er der mange ting at holde styr på. Derfor holder SKAT gratis informationsmøder i hele landet om regnskab, moms og skat. For når det praktiske er på plads, er der overskud til det kreative.

 


Der er pariserbøf på tallerkenen, men er det en forretningsfrokost? Hvornår kan arbejdstøj indgå i et firmaregnskab? Og hvor præcist skal det skrives ind i regnskabet til SKAT

Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når SKAT afholder informationsmødet ”Regnskab og fradrag – Hvordan gør jeg?”

Mødet foregår den 6. november i SKAT Odense, Lerchesgade 35, 5000 Odense fra klokken 17 til 19. Det er gratis at deltage, og tilmelding sker på SKATs hjemmeside skat.dk/infomøder.

- Vi ved, at der er mange ting, som nye virksomheder skal forholde sig til, når de lige er startet. Derfor vil vi gerne gøre det nemmere for dem at have styr på deres regnskaber og skat. Udover vores planlagte oplæg giver vi også altid deltagerne mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Min fornemmelse er, at vi inden for de to timer, som mødet varer, kommer godt rundt om det meste, og at deltagerne tager en masse brugbar viden med hjem, siger underdirektør i SKAT, Johnny Schaadt Hansen.  

Større overskud til at drive virksomhed
Hvert år starter ca. 30.000 nye virksomheder op i Danmark, og tilbagemeldinger fra SKATs informationsmøder for nystartede virksomheder viser, at iværksætterne får et større overblik over deres moms, fradrag og generelle regnskab.

 - Det kan forhåbentlig være en hjælp til, at nye virksomheder lettere får styr på administrationen og får større overskud til at drive og udvikle deres virksomhed, siger Johnny Schaadt Hansen.

Læs mere på skat.dk/infomøder om de informationsmøder og webinarer, som SKAT afholder.

Yderligere oplysninger: Journalister, tlf.: 7237 0900; Virksomheder, tlf.: 7222 1818

 

skat.dk er Skatteforvaltningens digitale indgang til selvbetjening og vejledning om skatter og afgifter