Ansøg om skattekort og dansk skattepersonnummer

Ansøgning om skattekort og dansk cpr-nr

60% Complete
Vælg sprog/Choose language/Wählen Sie bitte eine Sprache
Upload/tag et billede af din arbejdskontrakt
Har du et dansk cpr-nr. nummer?
Ikke et gyldigt cpr-nr
Køn
Statsborgerskab i et EU-land, Liechtenstein, Schweiz, Island eller Norge
Fødselsdato
Er du gift?
Bor du i Danmark, mens du arbejder i Danmark?
Bor du sammen med andre i Danmark?
Har du stadig en bolig i dit hjemland?

Info om din arbejdsgiver

Ikke et gyldigt cvr-nr (består af 8 cifre)
Betaler din arbejdsgiver din kost?
Betaler din arbejdsgiver dit logi (udgifter til bolig)?
Udover din løn, udbetaler din arbejdsgiver godtgørelser til at dække udgifter til kost eller logi? (tjek din arbejdskontrakt)
Er du fastansat eller er din ansættelse tidsbegrænset?
Er du ansat i et vikarbureau?
Ansættelse starter (ifølge kontrakt) ...
Har du fast arbejdsplads (samme arbejdsadresse du kører/pendler til hver gang)?

Overnatninger uden for Danmark i den periode du arbejder i Danmark


Fx hvis du overnatter i dit hjemland eller er er på ferie


Hvordan aflønnes du?
kr.
Betaler du til en fagforening og/eller a-kasse?
Rejser tur/retur til hjemland
Hvor mange ture regner du med at tage til dit hjemland?
tur/retur
tur/retur
Har du udgifter til fly eller færge i forbindelse med dine ture hjem?
Kører du over Storebæltsbroen i forbindelse med dine ture hjem?
Kører du over Øresundsbroen i forbindelse med dine ture hjem?
Kører du i bil, tog eller andet over den bro, som du passerer?

Så er du klar.
Tjek dine indtastninger eller send det afsted til SKAT.


Du skal vente med at søge om skattekort og dansk skattepersonnummer, til der er under 60 dage til 1. arbejdsdag. Vi behandler ikke ansøgninger, hvis der er mere end 60 dage til 1. arbejdsdag.  

Vi kan tidligst oprette skattepersonnummer 21 dage før 1. arbejdsdag.

Du skal vedhæfte:

  • Arbejdskontrakt.

  • Pas eller eventuelt identitetskort udstedt af offentlig myndighed (navn, fødselsdato og -år, køn, statsborgerskab og fødeland skal som minimum fremgå). For svenske statsborgere: Pas eller nationalt ID-kort + personbevis.

  • Opholds- og arbejdstilladelse (hvis du er statsborger i et land udenfor EU/EØS).

  • Vielsesattest (hvis du er gift). For svenske statsborgere: Familiebevis.

Du kan højest vedhæfte i alt 10 filer.

Fik du svar på dine spørgsmål?