Blanketnr.
04.071A
Formål med blanketten

Du kan bruge denne blanket, hvis du er fuldt skattepligtig, har et oplysningsskema, har fradrag for renteudgifter i udenlandsk indkomst, og oplysningerne ikke er indberettet til Skattestyrelsen.

Du kan også anvende denne blanket, hvis du er begrænset skattepligtig til Danmark og har valgt beskatning efter grænsegængerreglerne.

Hvis du sender blanketten som en vedhæftet fil i en mail til os, skal filen først gemmes på din egen computer, før filen vedhæftes mailen.

Du kan sende den udfyldte blanket til os ved at logge ind på skat.dk og vælge Kontakt > Skriv til os > Indsend/Indberet til os (fx blanket).


Den 1. juli 2018 blev SKAT delt i syv nye styrelser. En af dem er Skattestyrelsen. 

Hvis du skal bruge en blanket for årene før 2018, har den stadig SKATs navn og logo. Blanketterne kan fortsat anvendes.

Digital løsning

--

PDF-udgave

Hent blanket 04.071A  2020

2019  2018   2017   2016

Bemærk
OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.

Til brugere af Apple-produkter:

Vi oplever ofte at modtage blanketter med blanke felter fra en bruger, der har brugt Safari-browseren eller billedfremviseren på Mac til at udfylde blanketten med. De blanke felter skyldes en teknisk fejl i pdf-formatet. Derfor opfordrer vi brugere af Mac til at bruge en anden browser eller andet software til at udfylde blanketterne og sende til os.
Ansvarlig styrelse
Skattestyrelsen