Vores arbejdsplads

Skatteforvaltningen i Danmark er i rivende udvikling. Over de næste par år skal en ny skatteforvaltning bygges op, og SKAT, som vi kender det i dag, bliver til syv nye fagligt specialiserede styrelser med hver deres kerneopgave. Samtidig betyder den øgede globalisering og digitalisering af pengestrømme, at Skatteforvaltningen skal håndtere helt nye og spændende udfordringer.


Tænder du på at tage ansvar, store faglige udfordringer og gode kollegaer, så er Skatteforvaltningen måske noget for dig. Her bliver du en del af den mest spændende og vigtige forandringsproces i den offentlige sektor i de kommende år.


Vores arbejde har betydning for hele Danmark, idet vi sikrer fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Det er et stort ansvar, der betyder, at vi har et fokus på sikker drift og korrekte afgørelser samtidig med, at vi bygger en skatteforvaltning i verdensklasse op.


Vi sikrer driften ved at have fokus på kerneopgaverne, kvalitetssikring og udvikling af centrale processer og et konstant ønske om at gøre det bedre i morgen, end i dag. Det skal være nemt for den enkelte borger og virksomhed, at betale den skat de skal, hverken mere eller mindre. Det er en vigtig opgave, der stiller krav om høj kvalitet og evnen til at møde borgere og virksomheder professionelt. Derfor er stærke fagligheder og faglige miljøer vigtige omdrejningspunkter for vores arbejde.


Hvis du deler vores ambitioner og har et højt fagligt niveau, kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og mange faglige udfordringer går hånd i hånd.


I de kommende år har vi brug for en bred vifte af dygtige medarbejdere, der vil være med til at sætte deres præg på fremtidens skatteforvaltning. Ønsker du at gøre en forskel for Danmark og bruge din faglighed til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave, så glæder vi os til at modtage din ansøgning.


Sammen sikrer vi fundamentet for finansieringen af det danske samfund