Det er noget af det fede ved SKAT - at der altid er større opgaver og mere ansvar til dem, der kan og vil
Se film

Tharsan
32 år
Foged
Inddrivelse
Aalborg


Det var lidt af et tilfælde, at jeg havnede i SKAT. Jeg troede, at jeg skulle arbejde hos Mærsk, hvor jeg havde været til jobsamtale. Men en af mine venner havde fået arbejde i SKAT, og ved et tilfælde faldt jeg i snak med hans chef. Dagen efter havde jeg et job i København. Det var lidt vildt.

Jeg har aldrig fortrudt mit valg. Og nu har jeg været her i 8 år.


Jeg er uddannet Cand.merc.jur. og mit første arbejdsområde var transfer pricing, som kort fortalt handler om prisfastsættelse af kontrollerede transaktioner. Her gik jeg blandt andet handler mellem moder- og datterselskaber efter i sømmene.

I 2008 ville jeg af private årsager gerne hjem til Aalborg, og heldigvis var der mulighed for, at jeg kunne blive forflyttet. Siden har jeg arbejdet som foged i den såkaldte Fogedenhed 1. I dag sidder jeg primært med produktionsstyring og er tovholder i Nordjylland. Vores afdeling er en del af forretningsområdet Inddrivelse, som har ansvaret for at inddrive manglende betalinger fra både borgere og virksomheder.

Der er sket rigtig meget i SKAT siden jeg startede, og vi har været igennem en del omstillingsprocesser i min afdeling. Sådan er det også at være i SKAT, men forandringer slår mig ikke ud. 

Jeg er glad, hvor jeg er. Jeg har gode kolleger og en god chef. Gennem tiden har jeg fået større ansvar og flere udfordringer, så jeg er aldrig groet fast.

Det er noget af det fede ved SKAT - at der altid er større opgaver og mere ansvar til dem, der kan og vil.

Jeg brænder for mit job, og jeg arbejder rimelig meget. Og selvom det ikke forventes af mig, kan jeg heller ikke lade være med at tjekke mail om aftenen. Der kunne jo ligge nye, spændende opgaver i indbakken.

Som person holder jeg af at have styr på mine ting - både på og uden for arbejde.

Jeg er udadvendt og en holdspiller. Både mine kolleger, min familie og mine venner betyder meget for mig. Og jeg sætter pris på det arbejdsmiljø og den fleksibilitet, jeg kan få i mit job i SKAT.

Jeg kunne måske nok få en højere løn som jurist på et advokatkontor. Men det er bare ikke lønnen, der driver mig. Jeg kan godt lide tanken om at være en del af noget større.