Menu

 

AEO - certificering

 

AEO-certificering (Autoriseret Økonomisk Operatør)

EU's AEO-certifikat giver import- og eksportvirksomheder en række fordele i forbindelse med deres vareførsel over landegrænserne. Virksomheder, der er AEO-certificerede, har lettere adgang til toldforenklinger eller til lettelser med hensyn til kontrol af sikkerhed og sikring. 

På disse sider kan du bl.a. læse om, hvordan virksomheden bliver certificeret, fordelene ved at være certificeret, og hvilke kriterier din virksomhed skal leve op til for at blive certificeret.

Virksomheder, rådgivere, brancheforeninger mv. er velkomne til at kontakte SKAT for at aftale et informationsmøde om AEO.

Med henblik på at optimere certificeringsprocessen mest muligt, anbefaler SKAT, at virksomheden kontakter SKAT før AEO-ansøgning indsendes.

Hvad er AEO-certificering? AEO Self-Assessment
Visning af billede: linkiconHvad er AEO-certificering? Visning af billede: linkiconOpfylder din virksomhed de krav, der stilles for at blive AEO-certificeret?
Fordele ved at være AEO-certificeret AEO e-Learning
Visning af billede: linkiconHvilke fordele opnår en AEO-certificeretvirksomhed? Visning af billede: linkiconPrøv e-Learning værktøjet og se, hvilke kriterier din virksomhed skal opfylde for at blive AEO-certificeret
AEO - ansøgning Hvilke 3. lande anerkender AEO-certifikatet?
Visning af billede: linkiconHvordan ansøger en virksomhed om at blive AEO-certificeret? Visning af billede: linkiconHvilke lande uden for EU anerkender AEO-certifikatet på sikkerhedsområdet?
Sådan foregår AEO-certificeringen Links til information om AEO
Visning af billede: linkiconHvordan AEO-certificerer SKAT en virksomhed? Visning af billede: linkiconLinks til lovgivning bag AEO, AEO-Guidelines, AEO ansøgningsskema samt andet nyttigt materiale om AEO
Forpligtelser for AEO-certificeret virksomheder AEO-logo
Visning af billede: linkiconHvilke forpligtelser har en virksomhed, der er AEO - certificeret? Visning af billede: linkiconAEO-logo samt retningslinjer for anvendelse af AEO-logo
Spørgsmål om AEO? Oversigt over AEO-certificerede virksomheder
Visning af billede: linkiconHar du spørgsmål om AEO, kan du kontakte disse medarbejdere Visning af billede: linkiconHvilke virksomheder i EU er AEO-certificeret?
Vis printvenlig udgaveVis som PDF