Nej, jeg ønsker ikke at få årsopgørelsen mv. med posten

Nej tak til papir
Hvis du vælger at sige nej tak til årsopgørelsen på papir, gælder dit valg for det pågældende indkomstår. Valget omfatter alt papirmateriale, der normalt sendes sammen med din årsopgørelse, fx: oplysningskort og indbetalingskort til restskat og restbidrag mv., valget betyder også, at du ikke får sendt forslag til ændring af din årsopgørelse, hvis vi får nye indberetninger fra fx banker eller arbejdsgivere.

De ting du siger nej tak til at få på papir, vil du kunne finde på skat.dk og i din Skattemappe i stedet. Du får en mail eller SMS, når der er nye informationer til dig i din skattemappe.

Digital version er lige så god
Den årsopgørelse, du har digitalt i skattemappen, er lige så gyldig som den, du får med posten. Skattemappen er dit digitale ringbind, hvor du altid kan finde dine års- og forskudsopgørelser og andre skatteoplysninger, kvitteringer mv. Og du kan altid udskrive det, du har brug for at have på papir - fx til banken.

Når du har sagt nej tak til papir, vil du fremover modtage en e-mail eller SMS hvis der er nye oplysninger til dig, fx en ny årsopgørelse.

Ajourfør dine kontaktadresser
Det er vigtigt, at du holder dine adresser - herunder e-mail-adresse - opdateret, ellers kan du ikke modtage de beskeder, som SKAT sender til dig. Hvis du ikke modtager papir, kan du få vigtige beskeder via e-mail. Det er dit ansvar, at de oplysninger, som SKAT har lagt til grund for din årsopgørelse mv., er rigtige. Det gælder også, selv om du ikke har kunnet modtage beskeder fra SKAT, fx som følge af forkert adresse.

Du kan oplyse og ændre dine kontaktadresser i din skattemappe.

Fik du svar på dine spørgsmål?